Elektrische hondenomheining

Moet u uw honden binnen een vast gebied rond uw eigendom houden? Dan hebben we de ideale oplossing: het Dogtra E-Fence EF-3500 Dit systeem is zeer betrouwbaar; kan elke vorm van tuin of landgoed omvatten, tegen zeer lage kosten, en kan aan het zicht worden onttrokken.

De Dogtra E-Fence 3500 is een effectief ondergronds insluitsysteem voor milde tot koppige honden. Stel aangepaste grenzen rond uw woning in waarmee uw hond veilig in uw tuin kan zijn.

Installatie

Omheiningsdraad – De afrasteringdraad moet een ononderbroken lus rond uw eigendom maken om uw systeem te laten werken. Het signaal wordt afgegeven vanaf de terminal van de zender, via de afrasteringdraad, terug naar de andere aansluiting op de zender. Wanneer dit is voltooid, zal het continuïteitlampje voor de draad een constante rode indicator afgeven.

De draad moet ongeveer 7-10 cm in de grond worden begraven, of diep genoeg om te voorkomen dat het wordt beschadigd door machines of opgegraven door uw hond. (De draad hoeft niet te worden ingegraven om te kunnen werken.)

Plaatsing van de draad

VOORZICHTIG – Voordat u uw afrasterdraad installeert, neemt u contact op met het nutsbedrijf om de elektriciteitsleidingen op uw eigendom te markeren voordat u begint met graven. Zorg ervoor dat u de lay-out van de draad bovengronds test voordat de permanente installatie begint. Kies zorgvuldig de gebieden waarin u uw hond wilt onderbrengen. Een diagram kan nuttig zijn bij het voorspellen van onvoorziene obstakels.

BELANGRIJK ! 
Bij het maken van alleen een grens aan de voorzijde, of bij een hekwerk met een toegangspoort MOETEN DE TWEE PARALLELLE E-FENCE-DRADEN 2,5 meter van elkaar verwijderd zijn om signaalinterferentie te voorkomen.

* Let op, de diagrammen zijn niet op schaal getekend. Systemen met een enkele lus moeten ook een afstand van 2,5 meter tussen de draden houden.

Houd draden ~ 2,5 meter uit elkaar om signaalinterferentie te voorkomen.

Het Dogtra EF-3500-systeem bevat 150 meter begrenzingsdraad en 50 trainingsvlaggen.

Extra vlaggen en bedrading kunnen worden gekocht bij uw Dogtra-dealer.

 

Gewicht 2 kg

Andere suggesties…