Elektrische hondenomheining

Moet u uw honden binnen een vast gebied rond uw eigendom houden? Dan hebben we de ideale oplossing: het PAC Electronic Fence System Dit systeem is zeer betrouwbaar; kan elke vorm van tuin of landgoed omvatten, tegen zeer lage kosten, en kan aan het zicht worden onttrokken.

Het PAC Electronic Fence-systeem is ideaal wanneer u één of meerdere honden binnen uw terrein wilt houden zonder dat u een lelijke en opdringerige afscheiding nodig heeft. Elke hond die binnen uw terrein moet blijven draagt ​​een actieve elektronische halsband. Wanneer de hond de grens nadert, is zijn halsband ontworpen om te reageren op een radiosignaal met een lage sterkte. De grens zelf bestaat uit een goedkope, met PVC bedekte lusdraad. No-Go gebieden binnen de begrenzing – zoals zwembaden, bloemperken kunnen selectief in het compartiment worden uitgesloten, Door middel van een eenvoudige, draad draaien techniek, om pleksgewijs de radiosignalen teniet te doen.

Deze kit bevat alles wat je nodig hebt voor één hond. Als je deze kit voor twee honden wilt, voeg dan een extra omheiningkraag toe aan uw winkelmandje voordat u afrekent.

Continue en automatische bewaking

De elektronische afrastering van PAC geeft effectief continue (24/7), automatische en onbewaakte bewaking. Wanneer een hond de actieve zone betreedt (ingesteld door de gebruiker, normaal tot 1-2 meter van de draad), krijgt zijn halsband een radiosignaal. De halsband laat vervolgens hoorbare waarschuwings pieptonen horen en als hij niet binnen twee seconden intrekt, wordt het systeem ‘harder’ om corrigerende elektrische prikkels toe te dienen. Hoe langer de hond zich in de actieve zone bevindt; en de steeds kortere nabijheid tot de draad; hoe groter de intensiteit van de afschrikkingsstimulatie. Dus de hond kiest er zelf voor om de grens te naderen; en als hij erop rent, wordt het systeem onmiddellijk geactiveerd . een onbeperkt aantal honden kan worden voorzien van een halsband en binnen uw onzichtbare afrastering blijven.

Besturingseenheid

De elektronische regeleenheid die moet worden geïnstalleerd, genereert radiosignalen voor de luskabel. Het bevat ook monitoring en aanpassing van de Active Zone-maat (di afstand van de draad); standbybatterijen om het systeem te laten werken in het geval van een stroomstoring; en een tijdgestuurde contactdoos, waarin een halsband eenvoudig kan worden aangesloten wanneer deze moet worden opgeladen.

Elektronische halsband

De halsband is een oplaadbare waterdichte eenheid die contact maakt met de hond via twee roestvrijstalen sondes. Elke halsband kan maximaal 2-4 weken werken (tot 3 maanden in de standby-modus). Een LED op de halsband geeft de batterijstatus aan.

Lus draad

De theoretische maximale lengte van de standaard (1,5 mm 2 ) , lage kosten, multi-gevulde, PVC bedekte kabel 1500m, maar dikkere ( 2,5 mm 2 ) lus-draad kan worden gebruikt voor veel langere grenzen. Geschikte draad kan worden gekocht bij PAC of bij de meeste elektrische groothandels. De twee einden van de lus maken verbinding met de regeleenheid.

Kenmerken

 • F200A PACFence-functies en -specificaties Voegvoor meer dan 5 hectare oppervlakte het PAC-insluitsysteem met toegevoegde add-on Boosted Transmitter toe aan uw aankoop.

  · Omsluit en omsloten uw tuin, paddock of landgoed geheel of gedeeltelijk, en geef uw hond de vrijheid om erin rond te dwalen.

  · Continue en automatische bewaking (24/7)

  · De stimulatie-intensiteit op de halsband neemt automatisch toe onder de microprocessor.

  · Digitale signaalverwerking voor volledige immuniteit voor externe radiostoring

  · Waterdichte duurzame behuizing voor halsbandelektronica

  · Transiënte spanningsonderdrukker beschermt tegen 95% van de lokale, aangrenzende       blikseminslag

  · Open circuit waarschuwingsalarm

  · Eenvoudig te installeren met een stapsgewijze handleiding

Gewicht 1 kg

Andere suggesties…