Familiedag Fam Velzel 2022

Familiedag Fam Velzel 2022

bbq-menu-header

Zondag 18 september 2022 houden we de familiedag voor de hele familie Velzel

Het Programma:

Aanvang/Inloop: 13:00

Plaats: Prinses Julianastraat 27 in Ommen

13:00-13:30 aankomst & koffie

13:30 vertrek naar klootschiet parcours

16:00 BBQ Prinses Julianastraat 27 Ommen

 

Instapmoment:

Het kan zo zijn dat iemand niet de hele dag aanwezig kan/wil zijn. Daarom maken we gebruik van een instapmoment. Stel je kan alleen bij de BBQ zijn dan kan je dat bij het aanmeldformulier aangeven.

Speciale Wensen:

Het kan natuurlijk zo zijn dat je met betrekking tot het eten speciale wensen hebt. Denk bijvoorbeeld aan allergie of dat je geen vlees eet. Wanneer dit zo is kan dit aangegeven worden op het aanmeldformulier.

 

Locatie:

Ons adres is Prinses Julianastraat 27 in Ommen maar het is handiger om in je navigatie Tuinstraat Ommen in te voeren. Je komt dan namelijk aan de achterkant van onze woning uit. Als je de Tuinstraat invoert kom je op een parkeerplaats uit waar aan de linkerkant onze woning is.

 

Tot Slot:

We hebben een bijdrage gehanteerd van een all-in prijs van €20.- p/p voor iedereen van 16 jaar en ouder. Deze prijs is voor eten en drinken (frisdrank, bier en wijn). Je kan je via het aanmeldformulier aanmelden en gelijk je bijdrage betalen. Het zou fijn zijn als we de aanmeldingen voor 21 augustus binnen hebben zodat er voldoende tijd is om bepaalde dingen vooraf te regelen. We hopen op mooi weer, een hoge opkomst en een leuke en gezellige dag.

Als er nog vragen zijn dan horen we dat natuurlijk graag. Stel ze in de familiedag app of rechtstreeks.

Groetjes

Miranda & Piet
Prinses Julianastraat 27
7731GW Ommen
T: 0618648027

Aanmelden:





Totaal: € -


Afmelden: